Woningcorporaties

  • Home
  • Woningcorporaties

Voor woningcorporaties

Heeft u te maken met ziekte, uitval of heeft u tijdelijke extra capaciteit nodig op uw afdeling? Corpomatch is een dynamisch aankoopsysteem, volledig digitaal, gratis en alleen voor Woningcorporaties.

  • Uw eigen portaal voor inhuuropdrachten
  • Direct toegang tot de beste specialisten
  • Geen hoge marges van tussenpartijen
  • De marktwerking zorgt voor de beste prijs
  • Gratis voor woningcorporaties

Hoe werkt CorpoMatch?

Maak binnen één minuut uw account, plaats uw inhuuropdracht en CorpoMatch matcht de meest geschikte specialisten voor uw inhuuropdracht.

saaspik
saaspik
saaspik

Maak een account aan

Registreer u zelf. Vervolgens maken wij uw account aan. U krijgt van ons een mailbericht met toegang tot Mijn CorpoMatch. U kunt direct starten. Het is gratis voor Woningcorporaties.

Plaats uw inhuur opdracht

Plaats uw inhuuropdracht met het door U gewenste profiel, de inhuurperiode en het aantal uren per week. Er is ruimte voor extra informatie of specifieke criteria. Vervolgens publiceert u de inhuuropdracht en is deze open voor inschrijvingen van geschikte kandidaten.

U heeft een dashboard met al uw inhuuropdrachten, inschrijvingen en projecten in Mijn CorpoMatch.

saaspik
saaspik
saaspik
saaspik
saaspik

Kies de beste professional

Staat uw inhuuropdracht online dan kunnen de specialisten zich inschrijven. U kunt werken met vragenlijsten en de beste score, tarief of andere criteria kiezen voor het selecteren en uitnodigen van geschikte professionals voor uw inhuuropdracht. De contracten, uren, en facturen regelen wij vervolgens allemaal voor u via CorpoMatch.

saaspik people

Maak direct een account aan!

En plaats direct uw inhuuropdracht in CorpoMatch.