Wie zijn wij?

Wie zijn wij

Wat is CorpoMatch

CorpoMatch is het inhuurportaal voor Woningcorporaties. We hebben al onze kennis van de afgelopen 15 jaar over het fysieke inhuurproces, bemiddeling tussen leverancier, zzp en Woningcorporaties bij elkaar gebracht en geautomatiseerd via CorpoMatch. CorpoMatch is ontwikkeld, wordt geleverd door en is eigendom van Prof-IT4all BV.

Voor wie is CorpoMatch

Corpomatch is een online dynamisch aankoopsysteem voor zelfstandige professionals, leveranciers en Woningcorporaties. Vraag en aanbod wordt zo snel en digitaal bij elkaar gebracht. De opdrachtgevers zijn Woningcorporaties en plaatsen inhuuropdrachten en krijgen gratis toegang tot gekwalificeerde professionals. De leveranciers en zelfstandige professionals kunnen zich inschrijven en kwalificeren voor de inhuuropdracht, en krijgen toegang tot een uniek netwerk van 300 opdrachtgevers in de Woningcorporatie branche.

Hoe werkt het

Het gehele inhuurproces van inhuuropdracht, de inschrijving en selectie van de kandidaat tot het schrijven van de uren, de opdracht en de facturen verloopt via CorpoMatch.

In de ketenaansprakelijkheid is er maar één schakel en dat is CorpoMatch. CorpoMatch zorgt voor de gehele afwikkeling en brengt een vergoeding per uur in rekening bij de opdrachtnemers. Dit betekent veel voordelen voor alle partijen, zoals minder risico, minder schakels in de keten, lagere marges door tussenpartijen, en een kortere doorlooptijd van het inhuurproces met als resultaat tijdswinst en kostenbesparing.

Neem contact op met ons

Heb je vragen over ons of wil je meer weten over CorpoMatch, zoek even contact.
Contact opnemen

Prof-IT4all

Team Corpomatch

avater

Calvin Qiu

Full stack developer

avater

Jeroen Kop

Sales

avater

Harijandie Kartodimedjo

Developer / Ui/ux designer

avater

Pim Kop

Full stack developer

Wij doen al zaken met de volgende woningcorporaties